Toen ik laatst een tijdje ziek thuis was en ik een beetje door mijn boeken en andere bezigheden heen was ontdekte ik de tv zender 24 kitchen grappig om naar te kijken, leuk om ideetjes op te doen.
Ik ontdekte ook een groot verschil met geschreven recepten, door echt te zien wat je moet doen begrijp je een recept veel beter. Ik ontdekte bv. dat mayonaise maken, wat toch altijd een enge bijklank heeft ivm schiften, helemaal niet moeilijk is mits je de goede volgorde gebruikt, door het te zien kreeg ik er vertrouwen in dat ik het zelf kon en jeetje wat is dat lekker zeg zelfgemaakte mayonaise, want dat heb ik natuurlijk getest toen ik weer beter was.
Kijken naar 24 kitchen heb ik nu niet zoveel tijd voor, maar wanneer ik een recept zoek kijk ik graag op de site van 24 kitchen.Omdat rabarber nu veel te koop is, en bovendien goedkoop is zocht ik een recept hiermee. Ik kwam uit op de rabarbervlaai beetje bewerkelijk maar erg lekker zoetzuur is echt wel een favoriet bij mij! En en passant leerde ik ook nog eens hoe bankerbakkersroom gemaakt wordt, dr Oetker komt er niet meer in hier :-)
Omdat ik gisteren nog niet had bedacht dat ik ging loggen, geen foto, volgende keer beter.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Leuk een reactie!!